- Nasze marki
- Jadalnia
- Wielkanoc
- Porcelana stołowa
- Szkło
- Sztućce
- Naczynia do serwowania
- Akcesoria stołowe
- Naczynia i sztućce dla dzieci
- Akcesoria barowe
- Dekoracje stołu
- Filiżanki
- Kuchnia
- Gotowanie
- Pieczenie
- Akcesoria kuchenne
- Noże
- Bloki na noże
- Słoiki i pojemniki szklane
- Pojemniki do żywności
- Lunch boxy
- Butelki do napojów
- Termosy i butelki termiczne
- Chlebaki
- Kosze na śmieci
- Dom
- Dekoracje wnętrz
- Akcesoria łazienkowe
- AGD
- Blendery
- Kawiarki i zaparzacze
- Czajniki elektryczne
- Czajniki emaliowane
- Ekspresy do kawy
- Tostery
- Miksery planetarne
- Piekarniki
- Okapy
- Lodówki
- Zmywarki
- Baterie
- Płyty kuchenne
- Kuchenki mikrofalowe
- Pralko - Suszarki
Noże japońskie
ZwińNoże japońskie KYOCERA
- Odporność na tępienie się – ostrza są wyjątkowo odporne na ścieranie i porysowanie. Twardością ustępują jedynie diamentom – wystarczy naostrzyć je raz na kilka lat!
- Ostrze ostrzone ręcznie.
- Ostrza nie korodują – są odporne na rdzę, więc znacznie dłużej zachowują swoje właściwości.
- Twarde, a jednocześnie elastyczne ostrze zmniejsza ryzyko złamania albo ukruszenia (podczas zwykłego użytkowania).
- Odporne na kwasy organiczne – nie niszczą się, tak jak stalowe odpowiedniki.
- Nie wchodzą w reakcje chemiczne z krojonym pożywieniem – dzięki temu np. jabłko nie ciemnieje, a sałata nie robi się gorzkawa.
- Nie przenoszą zapachu ani smaku – dzięki nieporowatej powierzchni ostrza można kroić różne składniki bez obaw, że np. jabłko będzie smakować cebulą.
- Lekka konstrukcja – ręka nie męczy się podczas krojenia.
Zapisz się
do newsletteraOdbierz rabat -6% na kolejne zakupy!* Nie doczytyczy produktów Smeg×
- Nasze marki
- Jadalnia +
- Kuchnia +
- Dom +
- AGD +
- Inspiracje
- Blog
- Kontakt
- Kawiarki i zaparzacze
- Akcesoria łazienkowe
- Pieczenie
- Porcelana stołowa
- Jadalnia